Полицията в Хърватия  е стреляла късно снощи срещу група нелегални

...
Полицията в Хърватия  е стреляла късно снощи срещу група нелегални
Коментари Харесай

Полицията в Хърватия стреля по нелегални мигранти

Полицията в Хърватия  е стреляла късно нощес против група незаконни мигранти, опитващи се да доближат до прилежаща Словения. Един човек от мигрантите е ранен и е в сериозно положение, заяви през днешния ден представител на управляващите в Риека, представен от организация Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Министърът на вътрешните работи на Хърватия Давор Божинович сподели пред публицисти, че групата евентуално се е пробвала да премине в Словения, само че не загатна какъв брой души е имало в нея и от каква народност са. " Полицаите предотвратиха прекосяването на групата, която най-вероятно е желала да влезе в Словения ", сподели Божинович.

Лекар от болничното заведение в Риека сподели, че индивидът в сериозно положение е ранен с огнестрелно оръжие. " Пациентът бе признат в болница за незабавна интервенция откакто е получил огнестрелни рани в региона на гърдите и стомаха ", сподели през днешния ден лекарят на Ройтерс по телефона. " Той е с заплаха за живота, продължава интензивното му лекуване. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР